Marin home remodel

Little Feet helped this Mill Valley family reap the benefits of their natural surroundings by renovating their sun-room, building a sustainably harvested ipé deck, and eliminating wasted resources from the antiquated pool in their backyard.

The sun-room was supported with a new foundation and remodeled to provide insulated glass, increasing its energy efficiency while still taking advantage of the passive lighting it provides. The deck was replaced with a new ipé deck and wrought iron railings to encourage more outdoor entertaining.

The greatest achievement for the project, however, was the elimination of their failing backyard swimming pool. By replacing with a lawn and facing the old pool surfaces with  sandstone, this energy inefficient landscape was transformed into a satisfying setting for play!

projects